Faceți căutări pe acest blog

joi, 13 februarie 2014

Participarea sub denumirea „ANINA” la ITB Berlin 2014

Zona Munților Aninei reprezentată de o delegație la Târgul de Turism - ITB Berlin (http://itb-berlin.de/), unde la inițiativa Primăriei Anina, în 18.11.2013, a fost rezervat un stand în cadrul Halei 7.2B (Standul Romaniei). 
Zona Munților Aninei, reprezentată de o delegație la Târgul de Turism - ITB Berlin (http://itb-berlin.de/), unde la inițiativa consultantului pe probleme turistice - domnul dipl.ing. Dorin Imbrescu - Primăria Anina a rezervat din 20 noiembrie 2013 un stand în cadrul Halei 7.2B (Standul Romaniei). Pentru o promovare eficientă a cât mai multor obiective turistice, reprezentarea este făcută în colaborare cu: Primăriile din Bozovici, Dubova, Eftimie Murgu, Moldova Nouă, Prigor, Sichevița, Svinita, asociația Dunarea Moldova Nouă și presă. Delegația este semnificativă din cel puțin 2 motive: diversitatea serviciilor turistice și a produselor tradiționale și impactul pe care îl va avea o ofertă concentrată, zonală, care nu va putea fi neglijată nici de cel mai neinteresat turist. Având experiența participării la târgurile de turism de anul trecut de la Londra și Leipzig, am stabilit ținta de a aduce cât mai mulți turiști începând din această vară în Munții Aninei.
Administrația locală a orașului Anina a pregătit pliante de prezentare cu obiectivele turistice din Munții Aninei, posibilități de cazare și masă, servicii de agrement și altele. 


Totuși, pe această cale, se face un apel la persoanele fizice, din zona Munților Aninei, care doresc să cazeze turiști străini la casele pe care le dețin, să transmită ofertele pentru a le include gratuit în materialele de prezentare la ITB Berlin.
A dormi pe strojac, a dormi în fân, a se putea plimba cu căruța, pentru mulți occidentali sau chiar români reprezintă o opțiune mai puternică decat confortul unei pensiuni. Astfel sunt necesare urmatoarele detalii despre aceste locuri de cazare:
1. O denumire a locatiei
2. Descrierea succinta a casei, de exemplu: "locuinta din piatra cu trei camere si bucatarie, baie si apa curenta".
3. Fotografii pentru: camera de dormit, de inchiriat, bucataria, baia (dacă există), a casei din exterior, a curții interioare
4. Pretul/noapte/persona sau pretul pe camera si daca este sau nu inclus un mic dejun (in stil banatean) in acest pret
5. Alte detalii ce le considerati a fi relevante
6. Date de contact.
Toate acestea se pot descrie de către gazdă la rubrica: „Comentarii”.


Despre Târgul de Turism de la Berlin:
ITB Berlin este cea mai mare expoziție de turism din lume cu public atât ca și număr de firme, țări expozante, cât și ca vizitatori. Aproape toate țările din lume au stand national. În acest an Romania va expune in hala 7.2 B (400 mp stand national) iar in apropiere vor fi standurile Cehiei si Slovaciei.
Durata expozitiei este 5-9 martie 2014, primele trei zile fiind dedicate vizitatorilor profesionisti iar ultimele doua si vizitatorilor obisnuiti. Deosebit de importante sunt intalnirile de afaceri care se stabilesc din timp. Detalii despre editia din 2013: spatiu de expunere: 155.300 mp, numar expozanti: 7.354, vizitatori: 130.425, țări participante: 189.
sursa informatiilor: Ausstellungs- und Messe-Ausschuss der Deutschen Wirtschaft e.V.


Citește și:
http://www.business24.ro/turism/targ-turism/romania-participa-la-targul-de-turism-de-la-berlin-1542583

http://www.radio-resita.ro/valea-almajului-si-clisura-dunarii-promovate-turistic-la-berlin/

http://www.gandul.info/financiar/cum-se-promoveaza-romania-la-cel-mai-mare-targ-de-turism-din-lume-galerie-foto-12195016


IMAGINI DE LA TÂRG:


Prima vizită a dlui. Răzvan Filipescu - președintele Autorității Naționale de Turism - la standul ANINA

Discuții cu dna. Adina Secară - director Biroul de turism al Romaniei la Munchen - Germania, și dl. Răzvan Filipescu - președintele Autorității Naționale de TurismDe vorbă cu dl Onoriu NAN, Ministru Consilier - Secția Economică a Ambasadei României în GermaniaUn comentariu:

  1. Imi place ceea ce ai scris.Foarte frumos.Daca va place orasul Suceava,atunci site-ul acesta este ceea ce cautati.http://www.cazareinmoldova.ro .Merita sa il vizitati.

    RăspundețiȘtergere